Akcija DDK
Kategorija:
Novosti

Gradsko Društvo Crvenog Križa Crikvenica u suradnji sa KZTM KBC-a Rijeka organizira posljednju ovogodišnju akciju darivanja krvi u dva dijela.

Akcije će se održati u prostoru Thalassotherapije, Crikvenica – dvorana „Mirta“iznad recepcije.

Prvi dio akcije (za darivatelje s prezimenima A-K) će se održati ponedjeljak, 13.12.2021.
Drugi dio akcije (za darivatelje s prezimenima L-Ž) će se održati petak, 17.12.2021.

Obje akcije će se održati u vremenu 8-12 sati.

Za darivatelje krvi osiguran je parking kod gornjeg ulaza, nakon prolaska kroz rampu lijevo.

Molimo sve darivatelje da se drže rasporeda po abecedi i pristupe darivanju krvi u svojoj grupi, kako nam se ne bi stvarale nepotrebne gužve.

Svi darivatelji će, prije pristupanja akciji, morati ispuniti epidemiološki upitnik vezan uz COVID-19, te se i dalje pridržavati mjera socijalne distance od minimalno 1,5m, kao i dezinfekcije ruku prilikom dolaska i odlaska s akcije. Također, za pristupanje akciji bit će obavezno i nošenje maskica.

GDCK Crikvenica je, za sve darivatelje, osiguralo jednokratne maske koje će biti na ulazu, te molimo darivatelje da ispravno nose tijekom boravka u prostoru bolnice.

Molimo darivatelje za strpljenje, budući će biti ograničen broj osoba koje će moći istovremeno boraviti u prostoru čekaonice, te prostoru za darivanje krvi.

U prilogu dostavljamo i kriterije, odnosno ograničenja za darivatelje vezana uz putovanja, izlolacije, samoizolacije, te cijepljenja.

Pozivamo sve naše stalne darivatelje, kao i one koji to žele postati da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji.

PRIVITAK:

Skip to content