Besplatno individualno savjetovanje poduzetnika i privatnih iznajmljivača
Kategorija:
Novosti

Poduzetnički centar “Vinodol”  u suradnji sa Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak (HBOR), Područnim uredom HBOR-a za Primorje i Gorski kotar u srijedu 09. veljače 2022. godine organizira prvo ovogodišnje besplatno individualno savjetovanje poduzetnika i privatnih iznajmljivača s područja Crikvenice, Novog Vinodolskog i Vinodolske općine.

Savjetovanje će se održati u prostorijama Poduzetničkog centra “Vinodol”, Trg Ivana Mažuranića 1, Novi Vinodolski u vremenu od 09,00 do 12,00 sati uz obavezno predočenje važeće COVID potvrde te pridržavanje propisanih epidemioloških mjera.

Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati te privatni iznajmljivači mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a na e-mail: valentina.vinodol@gmail.com najkasnije do ponedjeljka 07. veljače 2022. godine u 15:00 sati.

Broj mjesta je ograničen te se popis sudionika popunjava sukladno redoslijedu prijava. Svi prijavljeni kandidati biti će povratno obaviješteni o statusu  prijave.

Skip to content