Biciklijada “Kroz Rivijeru Crikvenica”
Kategorija:
Novosti

U subotu 8.10.2022. održat će se biciklijada “Kroz Rivijeru Crikvenica”. Doživite prirodne ljepote Rivijere i nezaboravno iskustvo na dva kotača pod vodstvom iskusnog stučnjaka Bojana Šenkinca. Biciklijada kreće s Trga Stjepana Radića u Crikvenici u 10:30 sati, a za sudjelovanje je potrebna prijava.

Prijaviti se možete putem Google obrasca OVDJE, a prijave su moguće i na recepciji hotela u kojem boravite ukoliko ste gost ili putem e-maila na prijava@tzg-crikvenice.hr

Sudjelovanje na biciklijadi “Kroz Rivijeru Crikvenica” je besplatno, a u slučaju vremenskih neprilika, aktivnost se otkazuje.

Uz navedenu aktivnost, do kraja listopada slijedi još jedna biciklijada i to pod nazivnom „Uz Dubračinu do Tribaljskoga jezera“ te nordijsko hodanje Ljubavnom cesticom i ono na relaciji Crikvenica-Kačjak.

Uz rekreaciju na otvorenome, uživati možete i gastro delicijama u odabranim ugostiteljskim objektima na Rivijeri Crikvenica. Krem juha od buče s prepečencem, marinirano povrće s okruglicama falafela s humusom i soja umakom, file bakalara na aromatiziranoj palenti s mediteranskim umakom… samo su neka od jela koja možete kušati po promotivnim cijenama. Ugostiteljski objekti koji su uključeni u program „Experience Crikvenica“ jesu: restoran hotela „Esplanade“ (do 16.10.2022.), restoran „Burin“ i konoba „Karoca“ u Crikvenici, konobe „Ulika“ i „Riva“ u Selcu te restoran „Domino“ u Dramlju.

Kako bi vaš doživljaj jedne od najpoznatijih destinacija zdravstvenoga turizma bio još potpuniji, naše će zdravstvene ustanove i hoteli za vas pripremiti posebnu ponudu tretmana i usluga. Ustanove i hoteli koji sudjeluju u wellness jeseni na Rivijeri Crikvenica jesu: hotel „Esplanade“ i „Thalasotherapia“ u Crikvenici, hotel „Marina“ i „Terme Selce“ u Selcu.

Dobrodošli ste uključiti se u našu aktivnu, zdravu, jesensku priču. Vidimo se!

Skip to content