BK “Sveti Jakov” osvojen je naslov juniorskih, europskih prvaka
Kategorija:
Novosti

Boćarski klub „Sveti Jakov“ ne prestaje iznenađivati svojim neprestanim napredovanjem među različitim uzrastima.

Posljednji u nizu uspjeha na europskoj razini ostvaren je u Italiju, u Pont Saint-Martinu neposredno kraj Aoste, na Natjecanju „Final Four“ u subotu, 26. studenoga. Osvojen je naslov juniorskih, europskih prvaka!

Kao što proizlazi iz naslova, u sportskom okršaju zatekla se vrhunska četvorka juniorskih  boćarskih ekipa na našem Starom Kontinentu. Četvorku su činile ekipe iz domaćina Italije, prepoznatljive Francuske, susjedne Slovenije i Lijepe Naše, koju su bodrili trener Vjekoslav Matetić i desna ruka Karlo Šaban.

Za neke možda neočekivan, ali svakako potajno priželjkivan uspjeh ostvarili su naši igrači: Žarko Jerčinović, Filip Klarić, Lovro Šipek, Adrian Šipek, Luka Tus, Leon Brnić i Luka Tomić, ali i ženski dio tima –  boćarice Ana Stančić iz Pule te Klara Širola iz Kastva.

Da je skriveni talent koji polako poprima prepoznatljiv znak, i ovaj put dokazao je Boćarski klub „Sveti Jakov“. Iskrene čestitke sa željom za svijetlom, sportskom budućnošću s mnogobrojnim upečatljivim rezultatima!

Skip to content