Bronca za koktel s potpisom otišla u ruke crikveničkim srednjoškolkama
Kategorija:
Novosti

Turističko-ugostiteljska škola Split nedavno je bila domaćin Gastronatjecanja „Kreiraj sam!“ u okviru projekta Regionalnoga centra kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva FitSplit.

U odmjeravanju snaga sučelili su se natjecatelji u pet disciplina: moja destinacija; svečani menu; cocktail s potpisom; tko će brže, tko će bolje i jelo s potpisom. Crikveničke srednjoškolke Anamarija Katušić i Lea Bošnjak ponijele su broncu u disciplini cocktail s potpisom osvojivši treće mjesto.

Kao svekolika podrška djevojkama, koje pohađaju 3. b razred Srednje škole dr. Antuna Barca Crikvenica, smjer konobar, bila je mentorica Dijana Pavlić, nastavnica ugostiteljskoga posluživanja. Bronca za koktel s potpisom otišla je u ruke crikveničkim srednjoškolkama drugi dan kada su se iskazale u inovativnosti pripremivši vlastiti koktel prema svojemu receptu, ali i uigranosti prilikom istodobne pripreme ovih popularnih napitaka. Neka nam ovakve uspješnice budu osvježenje u pripremi i osmišljavanju raznolikih kreativnih rješenja u pružanju usluga u ugostiteljskoj djelatnosti s odmakom od standardiziranih jelovnika i recepata.

GALERIJA:

Skip to content