Čestitka boćarima BK Sveti Jakov
Kategorija:
Novosti

Boćari Boćarskog kluba “Sveti Jakov” Jadranovo, kao nadmoćni prvaci I. Hrvatske boćarske lige završili su sezonu, ali da bi na kraju ipak slavlje bilo potpuno za plasman među najboljih 8 klubova u Hrvatskoj, za natjecanje u Super ligi, očekivala ih je još borba s Riječkim Vargonom, klubom koji je za riječki Boćarski prsten i više od samog boćanja.

I tu su prepreku boćari BK “Sv.Jakov” prešli, pobijedili su ih na neutralnom terenu boćališta u Krku i više nego nadmoćno rezultatom 22:4. Očito su boćari BK Sv.Jakova kvalitetniji, bolje pripremljeni dočekali utakmicu, imali više želje za pobjedom i neophodne koncentracije!

Ekipa u sastavu: Karlo Šaban, Leon Petz, Žarko Jerčinović, Damir Poslek, Filip Klarić, Adrian Šipek, Lovro Šipek, Leon Brnić i Loris Polić, uz trenera Vjekoslava Matetića, predsjednika kluba Ivicu Šabana i agilnog tajnika Ivana Šipeka, zaslužuje velike čestitke! Iskreno se veselimo gledanju vrhunskih, najboljih hrvatskih boćarskih klubova u Crikvenici, navijajući za naše zlatne boćare!

BRAVO i SRETNO!

Gradonačelnik sa suradnicima!

Skip to content