Čestitka u povodu Ramazanskog bajrama
Kategorija:
Novosti

Iso Barjami, iz Crikvenice, član Vijeća nacionalnih manjima u Primorsko-goranskoj županiji, u ime vjernika islamske vjeroispovijesti obratio se u povodu blagdana Bajrama, 2. svibnja 2022., svim vjernicima te konfesije na području Grada Crikvenice:

– Vrijeme provedeno u postu tijekom mjeseca Ramazana, islamskog svetog mjeseca posta i odricanja, bilo je razdoblje dubokog razmišljanja o vjeri i o životu, prošlosti i i budućnosti.

Po završetku svetog mjeseca Ramazana, ispunjenog postom, učenjem, molitvom i strpljenjem, najiskrenije želim da Ramazanski bajram  dočekate i provedete u miru, zdravlju, sreći te u obiteljskom i vjerničkom zajedništvu.

U želji za boljom budućnošću svima, svoje zajedničke molitve i u ovoj prigodi usmjerimo za ostvarenje mira u svijetu, za ljubav i toleranciju među narodima. Duh blagdana iskazan prijateljstvom i ljubavlju prema bližnjima, dobrim i plemenitim mislima, lijepim riječima i humanim djelima osjetimo svi u suživotu, međusobnom poštovanju i – toliko potrebnom – pomaganju i razumijevanju.

U ime islamskog džemata Grada Crikvenice, svim islamskim vjernicima iskreno čestitam završetak blagoslovljenog Ramazana i Ramazanski bajram!

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

Skip to content