„Cherry blossom“ festival Crikvenica
Kategorija:
Novosti

NEMOJTE PROPUSTITI POSLJEDNJI VIKEND DRUŽENJA POD TREŠNJINIM CVJETOVIMA U CRIKVENICI

„Cherry blossom“ program spaja gastro i eno ponudu, vinske i craft beer kušaonice,  prezentacije cocktaila i vrhunski zabavni program 

Jeste li već posjetili Crikvenicu i udahnuli mirise i okuse Cherry blossom-a? Trešnjin cvijet upravo je mala tajna Preradovićeve ulice u Crikvenici. Lijep, dragocjen i kratak trenutak kada možemo uživati u ovom prekrasnom prizoru upravo se odvija, a u njemu možemo uživati samo još nekoliko dana.

Pripremljen je vrlo zanimljiv i raznolik program uz prigodnu gastro i eno ponudu. Otvaranje festivala Cherry blossom održao se u petak, 15. travnja 2022., od kada se izmjenjuju zabavna, gastronomska i druga iznenađenja.

Pred nama je posljednji vikend festivala te i dalje svakim danom možete kušati različite gastro specijalitete u posebnim kućicama. U petak, 29. travnja čeka Vas Craft beer kušaona s početkom od 18:00 sati. Moći ćete upariti craft piva s lokalnom hranom te od 20:00 sati uživati u koncertu Tria Krištofić – Žmak.

U subotu već od podneva „Marendu kuha…?“. Prišapnuli su nam da će kuhar biti Zoran Delić što je garancija za vrhunske okuse! Od 20:00 sati za dobru zabavu zadužen je TS Baruffa.

Posljednjeg dana festivala sprema se neizostavni „Prvomajski obed“ od 12:00 sati, a popodne će ugodnije učiniti DJ Boris. Festival će se zatvoriti u večernjim satima pa nemojte propustiti dolazak u Crikvenicu u prekrasnu Preradovićevu ulicu! Čekamo Vas na sastanku pod krošnjama japanske trešnje!

GALERIJA:

Skip to content