Crikvenica opet sportskim zlatom sjaji!
Kategorija:
Novosti

Na još ne stišanu euforiju zbog izuzetnih svjetskih uspjeha boćara BK Sveti Jakov”, jučer su nam stigle sjajne vijesti iz Crne Gore i Španjolske.

Muška seniorska reprezentacija Hrvatske sudjelovala je u razdoblju od 09. do 16. listopada 2021. godine u Herceg Novom (Crna Gora), na 56. svjetskom prvenstvu u lovu iz usidrene brodice za seniore na kojem su ostvareni nevjerojatni rezultati EKIPNO  I POJEDINAČNO ZLATO ZA HRVATSKU !

Izuzetno smo ponosni što je dugogodišnji član i predsjednik ŠRD “Tunera” Jadranovo, SINIŠA BUDISAVLJEVIĆ, ujedno i dugogodišnji član reprezentacije, te rangiran kao vrhunski sportaš RH I.kategorije, pridonio ovom velikom uspjehu hrvatskih sportaša ribolovaca.

Iskrene čestitke cijeloj ekipi, izborniku, treneru, te posebno članu ŠRD “TUNERA” Jadranovo, Siniši Budisavljeviću !

Tu naravno odlične vijesti ne staju !

U razdoblju od 09. do 16. listopada 2021. godine u Španjolskoj, Peniscola održano je 20. svjetsko prvenstvo u lovu sa obale za kategoriju U21 koje je donijelo još jednu medalju za Hrvatsku ove godine i to EKIPNU BRONCU!

Posljednjeg dana lova iznimnim lovom Hrvatska osvaja prvo mjesto ekipno čime se uspijeva probiti na treće mjesto te Hrvatska osvaja EKIPNU BRONCU U KATEGORIJI U21  ZA 2021. GODINU!

Članica reprezentacije je IVANA BUDISAVLJEVIĆ, koja je plasmanom kao naša druga najbolja po rezultatu, doprinjela tom uspjehu, kojim ŠRD “Tunera” Jadranovo ostaje upisano kao ribolovno društvo i mjesto svjetskih rezultata.
Iskrene čestitke cijeloj ekipi, izborniku i treneru a posebno članici ŠRD “Tunera” Jadranovo, Ivani Budisavljević !

Skip to content