Crikvenica u najljepšem Adventskom ruhu
Kategorija:
Novosti

Adventsko vrijeme sve je bliže, a Crikvenica će i ove godine zablistati u najljepšem adventskom ruhu. Dobro raspoloženje, radost Božića i svega što najljepše doba godine nosi sa sobom, potrebnije nam je nego ikada.

Upravo je to bila i glavna misao vodilja ovogodišnjeg Adventa u Crikvenici koji počinje u subotu, 27. studenog na tri lokacije paljenjem božićnih lampica.

I ove će godine svi posjetitelji Adventa uživati u programu u Preradovićevoj ulici, na klizalištu Ledena morska bajka na Trgu Stjepana Radića te u Šumi Djeda Božićnjaka u Adventskom parku.

Posjetitelji će, od onih najmlađih do najstarijih, doživjeti pravi duh Božića kroz bogat glazbeni i zabavni program, festival palačinki Palačinka’da, dječji program, klizalište Ledena Morska bajka i školu klizanja, Adventsku vinsku radionicu, Plesnu školu by Elio Bašan, razne kreativne radionice, predivna mjesta za fotografiranje i još mnoštvo toga.

Sve informacije o ovogodišnjem program, fotografije i obavijesti biti će objavljene na Facebook stranici Advent Crikvenica, Instagram stranici Advent Crikvenica te web stranici Grada Crikvenice.

Program će se održavati u skladu s epidemiološkim mjerama odnosno korigirati u skladu sa novonastalom situacijom ukoliko to bude potrebno.

Veselimo se Adventu u Crikvenici!

Skip to content