Crikvenička ljubavna štorija
Kategorija:
Novosti

Grad Crikvenica svoju ljubavnu priču gradi godinama – kroz srca, okvire za slikanje, koji se nalaze u svim mjestima (Jadranovo, Dramalj, Selce i Crikvenica), Ljubavnu cesticu i mjesta za ljubljenje (Kissing spot) na području čitava grada.

Iz Turističke zajednice Grada Crikvenice poručuju kako se ponose i zalascima sunca koji oduzimaju dah i najljepša su razglednica Crikvenice. Teško je ne primijetiti da je Crikvenica, između ostaloga, grad zaljubljenih.

U čast obilježavanja Dana zaljubljenih, u ovom vas gradu 10. i 13. veljače očekuju prave glazbene poslastice, a 11. veljače sportsko-rekreativna poslastica. No krenimo redom.

U petak, 10. veljače, u 20:00 sati Gradska sportska dvorana u Crikvenici bit će mjesto susreta zaljubljenih i ljubitelja dobre glazbe. Uvertiru u Valentinovo napravit će popularni Glazbeni sastav „Dalmatino“, a ulaznice možete kupiti na eventim.hr.

Kako bismo spojili dva razdoblja u godini – Maškare, koje u Crikvenici traju do 22. veljače, i Valentinovo, za vas smo 11. veljače s početkom u 10:30 sati pripremili maškaranu šetnju po Ljubavnoj cestici u organizaciji Planinarskog društva „Strilež“. Svi zainteresirani prijavljuju se putem e-maila: prijava@tzg-crikvenice.hr .

Tu ljubavnoj štoriji nije kraj…

Vaše sljedeće odredište je šator na Trgu Stjepana Radića u ponedjeljak, 13. veljače. Dočekajte najromantičniji dan u godini uz Tomislava Bralića i Klapu „Intrade“. Kao predgrupa će vas zabavljati domaći Glazbeni sastav „Baruffa“. Ulaznice možete kupiti na stranici eventim.hr ili u crikveničkim ugostiteljskim objektima –  Kavani „Toš“ i Caffe baru „Noštromo“. Mogućnost rezervacije stola na: kresimir@tos.com.hr ili na 091/110 2981.

Posjetite Rivijeru Crikvenicu i odaberite jedan od ponuđenih paketa smještaja i menija za zaljubljene u hotelu „Marina“ u Selcu. Više o ponudi na:

https://www.hotel-marina.net/hr/valentinovo_u_hotelu_marina/360/14

Crikvenica je za vas pripremila najbolji recept za Dan zaljubljenih – na vama je samo da nas posjetite zajedno s boljom polovicom. Rivijera zaljubljenih vas čeka.

Više na www.rivieracrikvenica.com.

Skip to content