Crikvenički mališani posjetili Gradsku upravu

U sklopu Dječjeg tjedna gradonačelnik Damir Rukavina i zamjenica gradonačelnika Ivona Matošić Gašparović ugostili su danas u Gradskoj upravi Grada Crikvenice mališane dječjeg vrtića i osnovnih škola s područja grada Crikvenice.

Na samom početku susreta, gradonačelnik i zamjenica su se predstavili i na djeci pristupačan i zanimljiv način objasnili rad Gradske uprave.

Gradonačelnik je istaknuo kako je Gradu Crikvenici jedan od prioriteta osigurati sve uvjete za sretno I bezbrižno odrastanje i obrazovanje. Od ulaganja u obrazovnu infrastrukturu, uređenje školskih dvorišta, izgradnju i uređenje sportskih dvorana te još mnogo toga.

Mališani su pokazali poznavanje prednosti našega kraja i iznijeli konstruktivne prijedloge što bi se sve moglo poboljšati. Gradonačelnik i zamjenica pozorno su ih saslušali, odgovorili na sva pitanja i obećali da će učiniti sve što je moguće i udovoljiti njihovim prijedlozima.

Osim brojnih pitanja, koja su djeca pripremila, bilo je tu i smjeha i šale, a poneki od njih su istaknuli kako se u budućnosti vide kao gradonačelnice odn. gradonačelnici. Želimo im mnogo uspjeha u tome i sigurni smo da će u organizacijama u koje budu uključeni– doprinositi razvoju našeg grada!

Crikvenica je još jednom dokazala da s ponosom nosi zasluženu titulu Grada – prijatelja djece!

Foto: Arhiva

Skip to content