Dani lovora
Kategorija:
Novosti

U organizaciji Udruge Kušac te pod pokroviteljstvom Grada Crikvenice i Turističke zajednice Grada Crikvenice u sklopu projekta „Crikvenica – Zdravi grad“ i „In love in Crikvenica“, od 10. do 12. lipnja će se održavati Dani lovora.

U petak, 10. lipnjaod 18 sati će se u predvorju Gradske vijećnice u Crikvenici održati izložba fotografija lovora Foto kluba Crikvenica, a od 19 sati možete poslušati predavanje predavačice Vasiljevke Kovač na temu „Lovor za zdravlje“. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Subota, 11. lipnjaod 18 sati, rezervirana je za aktivnosti na otvorenome, točnije za svjesno hodanje Mediteranskim labirintom ljubavi, vježbe joge i koncert Džonija Schwarza na gitari za meditativno opuštanje. Ponesite prostirke i opustite dušu i tijelo.

U nedjelju, 12. lipnja, svi zainteresirani mogu poći u berbu ljekovitoga bilja pod vodstvom vrsne poznavateljice istoga, Vasiljevke Kovač. Okupljanje je u 11 sati na Mediteranskom labirintu ljubavi, a najava je obavezna radi organizacije prijevoza (mobitel: 098/353 – 820).

Vjerujemo da će svatko od vas pronaći nešto za sebe i da se vidimo u što većem broju.

Skip to content