Dinamični vikend na Rivijeri Crikvenica
Kategorija:
Novosti

Red plesa, red outdoora

EUROPEAN DANCE OPEN, 20.4.2024., 10:00, Gradska sportska dvorana, Crikvenica
U subotu, 20. svibnja, u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici održat će se međunarodno plesno natjecanje naziva „European Dance Open 2024.“ Na natjecanje se mogu prijaviti plesne skupine i plesači iz cijele Hrvatske i inozemstva kojima je ovo prava prilika da pokažu svoje sposobnosti i plesna umijeća. Početak je u 10:00 sati, a blagajna se otvara u 8:30 sati. Cijena ulaznice za posjetitelje iznosi 15,00 eura. Prvi dio dana namijenjen je za najmlađe natjecatelje, a drugi dio za starije, a organizirat će se i plesni Battle Show. Natjecanje će pomno pratiti stručni žiri sastavljen od osvajača brojnih državnih, europskih i svjetskih odličja.
Organizatori dodjeljuju bogate novčane nagrade, pehare, medalje i diplome.
Više informacija o ovom plesnom natjecanju i prijavi možete pronaći na www.superdance.hr.
Ukoliko na popisu nije navedena Vaša disciplina, na e-mail info@superdance.hr možete zatražiti nadopunu discipline.

PROLJETNA BICIKLIJADA, 20.4.2024., 10:00, Rivijera Crikvenica
Druga po redu „Proljetna biciklijada“ Rivijerom Crikvenica održat će se u organizaciji BK „Crikvenica“.
Start će biti u 10:00 sati na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici. Šetnicom uz Dubračinu vozit će se do Tribaljskog jezera gdje će biti okrjepa. Biciklijada je nezahtjevna za sudionike, prilagođena i najmlađim uzrastima, a glavni cilj je popularizacija biciklizma na našoj rivijeri te zdravog života općenito. Kotizacije nema, a u slučaju lošeg vremena biciklijada se odgađa. Pretprijave nisu obvezne, ali su poželjne i šalju se na klupski mail:
biciklisticki.klub.crikvenica@gmail.com.

GODIŠNJA PRODUKCIJA PK DANCE QUEEN, 21.4.2024., 17:30, Gradska sportska dvorana, Crikvenica
Dođite podržati male i one malo veće plesače, uživajte u njihovim kreativnim plesnim pokretima i lijepim kostimima.

PJEŠAČENJEM DO ZDRAVLJA, 21.4.2024., okupljanje od 8:30 ispred Muzeja Grada Crikvenice
35. po redu „Pješačenjem do zdravlja“ organizira se u spomen 100. godišnjice osnutka prvog planinarskog društva u Crikvenici – HPD „Drenin“ i 150 godina HPS-a.
Nakon što vas u Preradovićevoj dočekaju članovi PD „Strilež“ s pićem dobrodošlice i nakon razgledavanja izložbe „Kad već postoji planina“ u muzeju, polazak je planiran u 10:00 sati.

Staze:
A grupa (teža staza, cca 4 i pol sata, 10,5 km):  Crikvenica – Kotor – Guljanov dolac (zaštićeni hrastovi) – Dunoć – Zoričići – Drenin,381 m – Ladvić – Crikvenica
B grupa (lakša staza, hoda se sporijim tempom cca 3 sata, 6,5 km): Crikvenica – Kotor – Guljanov dolac (zaštićeni hrastovi) – Dolac – Kotor (japnenica) – Crikvenica
Grupe se kreću uz pratnju vodiča PD „Strilež“.
Potrebna je uobičajena planinarska oprema, zaštita od kiše/sunca, užina iz ruksaka.
Ručak će biti organiziran u Kavani „Trabakul“ (pokraj tržnice), a bonovi za batudu će se prodavati ujutro prije polaska (5 eura).

Skip to content