Dječja kreativna uskrsna radionica ovu subotu u Crikvenici

Proljeće je ove godine na Rivijeru Crikvenica, osim prekrasnog vremena ponovo donijelo i razne mogućnosti za uživanje u prirodi te buđenje svih osjetila. Osim toga, približava nam se najveći kršćanski blagdan pa se očekuje početak organiziranih događanja na otvorenome.

Za ulazak u blagdansko raspoloženje i proslavu Uskrsa pobrinule su se članice Društva „Naša djeca“ iz Crikvenice, koje uz pomoć Turističke zajednice Grada Crikvenice organiziraju Uskrsnu radionicu u subotu, 9. travnja 2022. s početkom u 10:00 sati na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici.

Ova kreativna radionica je namijenjena djeci pa ih očekuje oslikavanje jaja dekupaž tehnikom, oslikavanje jaja pijeskom u boji te izrada cvjetova od krep papira. Osim toga, djeca će se u bojankama moći izraziti s raznim  uskršnjim motivima te oslikavati kartonska jaja.

A da roditeljima u pratnji ne bude dosadno, pripremljen je i program za njih. Naime, oni će moći naučiti kako se izrađuju (pletu) maslinove grančice, koje se dan nakon radionice, na Cvjetnicu nose u crkvu.

Uz puno smijeha i veselja pridružite nam se u Crikvenici i pripremite se za uskrsne radosti!

Ujedno vas pozivamo i da posjetite Crikvenicu i Selce na Uskršnji vikend, probudite svoja osjetila te isprobate našu provjerenu formulu za dobar blagdanski provod – more, sunce, primorska glazba, ukusna hrana i gostoljubivi domaćini. Spremamo iznenađenje u subotu, 16. travnja!

Organizator: Društvo „Naša djeca“ Crikvenica
Suorganizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice

GALERIJA:

Skip to content