Nastavlja se projekt Drvored ljubavi u 2022. godini
Kategorija:
Novosti

Grad Crikvenica i ove godine nastavlja sa jako dobro prihvaćenim projektom Drvored ljubavi kroz koji svi zainteresirani mogu usvojiti stablo te koje ide pločica sa natpisom po želji usvojitelja, a do sada su ova stabla prepoznata kao poseban i unikatan poklon za Valentinovo. 

Stabla se već sada nalaze na mnogim lokacijama na području cijelog grada, a usvojitelji stabala dolaze kako iz Crikvenice, tako i iz ostatka Lijepe naše, ali i izvan njenih granica.

Ove će godine Drvored ljubavi biti zasađen na šetnici Dubračina, kao nastavak dosadašnjih Drvoreda. Uz šetnicu Dubračina će biti moguće usvojiti 15 stabala raznih vrsta. Kao i dosadašnjih godina, i ove će godine cijena za usvajanje stabla biti 300,00 kuna, a uz svako stablo dolazi i metalna pločica sa natpisom po želji usvojitelja.

Stabla se sade u ožujku odnosno travnju, s obzirom na vrstu, vrijeme sadnje i vremenske prilike te se o njima brine komunalno trgovačko poduzeće Eko Murvica. Nakon sadnje, odnosno usvajanja bit će postavljene i pločice uz svako stablo. Svi oni koji svoje stablo usvoje kao poklon za Valentinovo i jave se do četvrtka 10. veljače, dobit će na mail adresu grafičko rješenje pločice koja će nakon sadnje stabla biti ugrađena pored stabla kako bi imali dokaz ukoliko žele iznenaditi voljene osobe. Za sve usvojitelje koji se jave nakon tog datuma, grafičko rješenje biti će dostavljeno kroz valentinovski tjedan.

Za usvajanje stabala svi zainteresirani mogu se javiti na mail adresu: info@crikvenica.hr ili na broj telefona 051/455-404; usvojiti stablo kao lijepu uspomenu ili darovati stablo kao jedinstveni poklon.

Skip to content