Edukacijom do uspjeha 2024.
Kategorija:
Novosti

Nagrađivani projekt Grada Crikvenice „Edukacijom do uspjeha“ bit će realiziran i ove godine tijekom mjeseca veljače.

Za poduzetnike i sve koji to žele postati održat će se dvije besplatne edukacije, i to u srijedu, 7. veljače 2024., s početkom u 17:00 sati u velikoj dvorani Gradske vijećnice na adresi Vinodolska 1, Crikvenica.

Prvo predavanje održat će popularna „šaptačica poduzetnicima“, gđa Đurđica Mostarčić, na temu „Novosti u poslovanju u 2024. godini“. Poduzetnicima će biti prezentirane sve zakonske i druge izmjene koje će u ovoj godini utjecati na njihovo poslovanje.

Pročelnica Upravnog odjela za financije, turizam i gospodarstvo Grada Crikvenice Jasna Perhat predstavit će poduzetnicima Prijedlog Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području Grada Crikvenice za 2024. godinu. Javni poziv za dobivanje bespovratnih potpora iz Programa mjera bit će objavljen nakon što ovogodišnji Program mjera bude usvojen na Gradskom vijeću Grada Crikvenice.

  1. i 14. veljače će se u Srednjoj školi dr. Antuna Barca u Crikvenici održati dva zanimljiva predavanja i radionice namijenjene srednjoškolcima.

Viša predavačica na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci Daniela Ježić održat će 13. veljače  predavanje i radionicu na temu pisanja životopisa i molbe za posao, a 14. veljače će popularni profesor Toni Milun srednjoškolcima održati predavanje i radionicu  na temu financijske pismenosti pod nazivom „Obogati se znanjem“.

Partneri u ovogodišnjem projektu „Edukacijom do uspjeha“ su Srednja škola dr. Antuna Barca iz Crikvenice, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci i Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine.

Skip to content