Experience Crikvenica (Health & Outdoor)
Kategorija:
Novosti

Od ovog vikenda uživamo u zdravoj prehrani po promotivnim cijenama, sportski vikend odgođen zbog kiše 

Rivijera Crikvenica je u svibnju domaćin zanimljivog projekta Experience Crikvenica (Health & Outdoor), projekta koji povezuje zdravlje, zabavu, aktivnosti na otvorenom, zdravu gastronomiju, istovremeno povezujući sve generacije.

Prvotno, zamišljena su četiri tematska vikenda koja donose zanimljiva i raznovrsna događanja besplatna za sve korisnike.

Dječji sportski vikend, koji se trebao održati 6. i 7. svibnja,  odgađa se zbog najave lošega vremena. Vremenske (ne)prilike su presudile da se događanja predviđena za prvi svibanjski vikend pridruže događanjima trećeg vikenda. 

U drugi vikend, od 14. do 15. svibnja, “dojurit” ćemo na kotačima jer nas čeka Biciklistički vikend.
U trećem vikendu, 21. i 22. svibnja, spojit ćemo odgođeni Dječji sportski vikendVikend rekreacije. Centar Crikvenice će postati veliki teren za sport i zabavu za djecu i odrasle. Posljednji vikend, od 28. do 29. svibnja, namijenjen je veslanju i interpretativnoj šetnji u Jadranovu.

Nezaobilazan dio zdravog načina života jest i hrana, stoga će se naši vrsni kuhari u odabranim restoranima pobrinuti da uživate u zdravim menijima po promotivnim cijenama. Meniji su zamišljeni u tri slijeda do 150,00 kn ili pet sljedova do 250,00 kn. Odabrani restorani i hoteli na Rivijeri Crikvenici jesu: Boutique hotel Esplanade, Burin, hotel Crikvenica, Karoca, Rosalia (Heritage Hotel Stypia), Trabakul u Crikvenici, Domino u Dramlju te Kantunić, Riva i Ulika u Selcu. Na svoje će doći svi gastroljupci, neovisno o tome vole li više meso, ribu ili povrće. Vjerujemo da će se i vama brzo pokrenuti “gastro-kotačić” na spomen nekih jela iz ponude, kao što su juha od brokule s prženim bademima, salata od dimljenog lososa s jogurtom i povrćem, file lubena, orade i škarpine na žaru s blitvom na dalmatinski, rižini rezanci s piletinom i slatkim chili umakom ili kremasti rižoto sa šampinjonima, tikvicama, paprikama i aromatiziranim svježim sirom. Ako ste željni nesvakidašnjih okusa, svakako kušajte namaz od slanutka s crnim sezamom, salatu s kozjim sirom i dresingom od meda i senfa, avokado na švedskom kruhu s poširanim žumanjkom prepelice i dimljeni tofu na kremi od cikle i wok povrću. Vaš će dan biti još slađi uz kolač od badema, meki sir sa sladoledom od vanilije, bademom i bučinim uljem, panna cottu s coulisom od sušenih smokvi i prošeka, pohane jabuke s umakom od karamele ili pak zapečene jabuke punjene orasima, medom i cimetom. Zdrava i ukusna hrana u najdražem vam društvu, i to na čistom morskom zraku – zvuči sjajno, zar ne? Psssst… više od ovoga nećemo otkrivati! Dođite i uživajte u rapsodiji okusa i mirisa.

A kako bi vaš doživljaj jedne od najpoznatijih destinacija zdravstvenog turizma bio još intenzivniji, zdravstvene će se ustanove naše rivijere (Thalassotherapia Crikvenica, Terme Selce) pobrinuti za posebnu ponudu tretmana i usluga.

Sve detalje i novosti vezane uz navedene programe možete pronaći na www.rivieracrikvenica.com i Facebook stranici Crikvenica – Croatia.

Učinite si ovo proljeće još ljepšim i zdravijim, posjetite Rivijeru Crikvenicu te uživajte na našem i vašem sportsko-rekreativnom i gastronomskom putovanju.

Skip to content