„Experience Crikvenica“ – poseban doživljaj za dušu i tijelo
Kategorija:
Novosti

Na Rivijeri Crikvenica nikada nije dosadno, osobito u proljeće kada se sve budi!

Poznato je da je naša rivijera oaza zdravlja, a veliki izbor šetnica, biciklističkih i pješačkih staza pružaju mogućnost opuštanja i rekreiranja u svako doba godine. Turistička zajednica Grada Crikvenice nekoliko godina za redom organizira projekt kojim se promoviraju outdoor aktivnosti na našoj rivijeri, koje su, zajedno s opuštajućim wellness programima u hotelima  i zdravstvenim institucijama te posebnim gastronomskim ponudama u odabranim ugostiteljskim objektima „upakirane“ u vrijedan turistički proizvod, a zove se „Experience Crikvenica“.

Ovogodišnji proljetni „Experience Crikvenica“ trajat će od 22. travnja do 14. svibnja.

Što nas sve očekuje? Za početak, u subotu, 22. travnja, pridružite se sportsko-rekreativnoj priči u obliku nordijskog hodanja Ljubavnom cesticom pod vodstvom Kluba za športsku rekreaciju „Gorovo“ iz Opatije. Kreće se s Trga Stjepana Radića u 10:00 sati, a povratak je predviđen za 12:30 sati. Na cilju (Trg Stjepana Radića) vas očekuje gastro poslastica – fritaja od šparug i jaja, koja će se za sve posjetitelje posluživati od 11:00 sati, a moći ćete i zaplesati uz glazbeno-zabavni program.

Tijekom trajanja „Experiencea“ svaki vas vikend očekuje sportsko-rekreativna aktivnost (nordijska hodanja, biciklijada, dječji vikend…), a njima će se povezati sve generacije – od najmlađih do najstarijih. Prijaviti se možete putem Link za prijavu-rekreacija, putem maila prijava@tzg-crikvenice.hr ili, ako ste gost hotela, na recepciji. U slučaju vremenskih neprilika, aktivnosti se otkazuju.

Naravno da je nezaobilazan dio zdravog načina života i hrana pa će „Experience Crikvenica“ začiniti i maštoviti kuhari, koji će tijekom trajanja projekta pripremati posebnu gastronomsku ponudu. Sudjelovat će odabrani restorani na Rivijeri Crikvenici, a zdravi meniji po promotivnim cijenama bit će složeni od nekoliko sljedova.

Kako bi vaš doživljaj jedne od najpoznatijih destinacija zdravstvenog turizma bio još intenzivniji, zdravstvene će ustanove Rivijere Crikvenica, kao i wellness odjeli odabranih hotela, imati posebnu ponudu tretmana i usluga.

Sve detalje i novosti vezane uz navedene programe možete pronaći na www.rivieracrikvenica.com i Facebook stranici Crikvenica – Croatia.

Bez obzira jeste li zaljubljenik u hodanje, trčanje, biciklizam ili neki drugi sport, jeste li rekreativac ili sportaš, Rivijera Crikvenica se prirodno nameće kao predivna kulisa za vaše aktivnosti (outdoor), kao oaza harmonije u kojoj se možete bezbrižno opustiti (wellness) te kao vrhunska domaćica koja će vam servirati tradiciju na tanjuru (gastro).

#(d)oživiNaRivijeriCrikvenica

Skip to content