Najava: Festival jagoda 2021.
Kategorija:
Novosti

Jagoda se od davnina smatra omiljenim voćem, kako kod mlađih generacija, tako i kod onih starijih. Zato će svi s veseljem dočekati vijest da će Selce već desetu godinu za redom biti domaćin jednom od najslađih festivala – Festivalu jagoda.

Ovogodišnji Festival jagoda će se održati u centru Selca 29. i 30. svibnja, a oba dana program započinje u 10:00 sati prodajnom izložbom jagoda i različitih proizvoda od jagoda poput sokova, likera, džemova, slastica itd. i traje do 20 sati.

Iako je program događanja smješten u Selcu, ponude mnogobrojnih ugostiteljskih objekata na području Rivijere Crikvenice će biti u znaku ovog festivala tijekom vikenda 29. i 30. svibnja. Naime, svi ugostiteljski objekti na Rivijeri Crikvenica koji u svibnju sudjeluju u posebnoj gastro ponudi proljetnih menija u 3 slijeda po promotivnoj cijeni od 100 kn, tijekom posljednjeg vikenda u svibnju će pripremati posebne slastice na bazi jagoda.
To su sljedeći restorani: restoran Hotela Esplanade, Gušti, Karoca, Maslina, Pandora i Trabakul u Crikvenici te Ulika u Selcu.

Osim jagodnih poslastica, na Rivijeri Crikvenica će se posljednjeg vikenda u svibnju održati i organizirane rekreativne aktivnosti u prirodi u sklopu programa Proljeće na Rivijeri Crikvenica.

U subotu, 29.5. u Jadranovu će se održati organizirana vožnja supa i kajaka, a u Crikvenici vas na Gradskom kupalištu očekuje vođena joga i trening u prirodi uz „Move up with us“.
U nedjelju, 30.5. otkrijte ljepote i znamenitosti Selca u interpretacijskoj šetnji sa stručnim vodičem, a najmlađi će moći na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici testirati spretnost na poligonu za bicikle, romobile ili role. Više informacija o programu Proljeće na Rivijeri Crikvenica možete pronaći na www.rivieracrikvenica.com.

Organizator 10. Festivala jagoda je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizator Udruga proizvođača jagoda “Jagodni prsten”. Pokrovitelji su Grad Crikvenica i „Eko-Murvica“ d.o.o.

Skip to content