Festival uličnih zabavljača „CrikvArt“ – definicija najbolje zabave
Kategorija:
Novosti

Postoji grad u kojem se najlakše vratite u svijet djetinjstva i mašte. Postoji događanje koje vam sve to omogućuje.

Odbrojavamo dane do početka najveselijeg festivala u Crikvenici. Festivala u kojemu je jedini zakon koji vrijedi obilje zabave i smijeha. Trgovi, ulice, parkovi i rive će se razigrati i postati šarene pozornice na otvorenom.

Otvorenje Festivala uličnih zabavljača, osmoga po redu „CrikvArta“, kreće u subotu, 15. srpnja u 20:00 sati predstavom za djecu.

Tijekom trajanja festivala održavat će se art sajam i radionice izrade nakita od prirodnih materijala te izrada suvenira od stakla i drva u trajanju od 19:00 do 24:00 sata.
I ove je godine cilj pronaći i vidjeti baš sve naše genijalne performere. Žongleri na štulama, svjetleći štulaši, monociklisti, muzičari, glumci, klaunovi, maskote (Mickey Mouse i Pinocchio), živi kipovi, ulični svirači i pjevači te ostali zabavljači očarat će posjetitelje svojim neuobičajenim vještinama i odličnim nastupima.

Nikako nemojte propustiti „vatreni“ nastup mariachi banda „Los Caballeros“.

Naši najmlađi mogu uživati i u dječjem tetoviranju, zanimljivim radionicama slikanja pomoću pjene za brijanje, string artu i sl…

„CrikvArt“, najzabavniji festival uličnih zabavljača, koji je dio ljetnoga programa „Crikvenica Summer Showtime“, zabavljat će i ove godine sve generacije svojim nesvakidašnjim izvedbama i oduševiti nas spontanošću, toplinom i zaraznom pozitivnom energijom. Događaj je to koji neprestano inspirira stvarnost i vrlo uspješno imitira maštu. Na „CrikvArtu“ ne morate biti samo pasivni promatrač – dopustite si da budete i aktivni sudionik u ovom svijetu smijeha i čarolije.

PROGRAM

Skip to content