Gradonačelnik Rukavina ugostio delegaciju iz Cernay-a
Kategorija:
Novosti

Gradonačelnik Damir Rukavina primio je jučer u Gradskoj vijećnici u Crikvenici predstavnike grada Cernay-a (FRA). Francusku Delegaciju predvodio je gradonačelnik g. Michel Sordi.

Gradonačelnik Rukavina pozdravio je delegaciju i u svoje osobno ime i u ime Grada Crikvenice te im zaželio dobrodošlicu. „Dobro došli u naš predivni grad. Nadam se da ćete se ovdje osjećati kao kod kuće i da ćete nas svakako ponovno posjetiti. Cernay i Crikvenica, gradovi su s približno jednakim brojem stanovnika i vjerujem da imamo mnogo dodirnih točaka i tema o kojima ćemo imati prilike razgovarati.“ – istaknuo je gradonačelnik Rukavina.

G. Sordi izrazio je zadovoljstvo što je imao priliku posjetiti Crikvenicu te je čestitao gradonačelniku Rukavini na svim uspješnim projektima i aktivnostima koje Grad Crikvenica provodi za dobrobit svojih sugrađana te u korist podizanja kvalitete života.

Ovaj susret prilika je za jačanje prijateljstva između dva grada kao i produbljivanje odnosa te buduću suradnju s ciljem kulturne, turističke i gospodarske razmjene.

Foto: Arhiva

Skip to content