Gradonačelnik u Poliklinici Terme Selce
Kategorija:
Novosti

Gradonačelnik Rukavina i supružnici Brozičević čestitali prijateljima Makedoncima

U Poliklinici Terme u Selcu upriličena je nesvakidašnja ali prigodna svečanost: sa skupinom znanstvenica i društvenih djelatnica, koje su iz Sjeverne Makedonije, a u Poliklinici nalazile se ovih dana, obilježen je 8. rujna, Dan nezavisnosti Sjeverne Makedonije!

Polikliniku koje su vlasnici supružnici dr. Ivan i dr. Vlasta Brozičević, posjetio je i crikvenički gradonačelnik Damir Rukavina da bi pozdravio novu članicu medicinskog tima u toj klinici dr. Aleksandru Mrmevsku, specijalisticu fizikalne medicine i rehabilitacije i zaželio joj dobrodošlicu.

S obzirom na to da se u Poliklinici Terme istodobno nalazi i pet poslovnih žena, znanstvenica, među kojima je i jedna liječnica, iz Skoplja, a sve kao pacijentice ove klinike radi unapređenja zdravlja prema metodi drVB – a to su prof. Mirjana Shosholcheva, anesteziolog, rukovoditeljica katedre na Medicinskog fakulteta u Skoplju, prof. Rodna Zivkovska, s Pravnog fakulteta u Skoplju, Danica Zografska, dipl. oec, Vesna Kantardzieva, s Filozofskog fakulteta, i Biljana Antovska, ekonomistica u mirovini – domaćini su im priredili prigodni domjenak i čestitali 8. rujna, Dan nezavisnosti Sjeverne Makedonije.

– Uvjereni smo da je ovo i početak novih prijateljskih odnosa ali i svojevrsni nastavak, jer su neki od naših sugrađana a posebice, svojedobno, arhitekt i slikar, Crikveničanin Zdravko Gržičić, već odavno, još nakon potresa u Skoplju 1963. godine radili na obnovi toga prijateljskog grada, glavnoga grada prijateljske Sjeverne Makedonije, – rekla je primarijus dr. Vlasta Brozičević, ugledna specijalistica fizikalne i sportske medicine, a čestitkama se pridružio i gradonačelnik Damir Rukavina, uz prigodnu i simbolički ukrašenu tortu.

Gradonačelnik Damir Rukavina sve je predstavnice, u tom trenutku makedonskog naroda, pozvao – kao gošće Grada Crikvenice – na prigodnu večeru u povodu 8. rujna, makedonskog državnog praznika, i poželio im u ime Grada Crikvenice da se dobro osjećaju za svoga boravka u Selcu i na Rivijeri Crikvenica.

Skip to content