Izgradnja i opremanje tržnice u Jadranovu

Naziv programa pod kojim je proveden projekt: Program ruralnog razvoja, Mjera 7.4.1. – „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“, Lokalna razvojna strategija LAG-a Vinodol, Mjera 3.1.1. Pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo

Ciljevi projekta: poboljšanje konkurentnosti poljoprivrednog sektora, razvoj područja temeljen na prirodnoj, tradicijskoj i povijesnoj baštini, održiv i ravnomjeran razvoj LAG područja, uključujući održavanje i stvaranje radnih mjesta.

Ukupna vrijednost projekta (HRK): 870.812,50 kn
Sufinanciranje od strane prijavitelja (HRK): 629.747,50 kn
Izvori financiranja: bespovratna sredstva LAG-a Vinodol: 241.065,00 kn
Početak provedbe projekta: 2020. g.
Završetak provedbe projekta: 2021. g.
Uloga u projektu: prijavitelj
Status projekta: u tijeku

Kratak opis projekta: Budući da u Jadranovu, mjestu koje broji 1224 stanovnika, nema tržnice za opskrbu stanovništva, niti sve većeg broja turista, kao ni mogućnosti za plasman poljoprivrednih proizvoda OPG-ova s područja koje obuhvaća LAG „Vinodol“, Grad Crikvenica će u sklopu ovoga projekta izgraditi i opremiti tržnicu koja će predstavljati mjesto za prodaju poljoprivrednih proizvoda, ali i okupljanje. Tržnica će biti izgrađena na površini od 270 m2 te će biti opremljeno 204 m2 korisne površine prostora tržnice.

Skip to content