Izgradnja javno-sportske građevine boćalište Gornji kraj – Ladvić

Naziv programa pod kojim je proveden projekt: Odluka o odobravanju sredstava za sufinanciranje projekata Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije
Ciljevi projekta: Izgradnja javno-sportske građevine Boćalište Gornji kraj-Ladvić doprinijet će zadovoljenju potreba šire lokalne zajednice, uključenosti u zajednicu svih skupina te jačoj socijalnoj koheziji lokalne zajednice, kao i očuvanju boćanja kao tradicionalnog i autohtonog sporta.

Ukupna vrijednost projekta (HRK): 18.396.089,14 kn
Sufinanciranje od strane prijavitelja (HRK): 18.096.089,14 kn
Izvori financiranja: bespovratna sredstva Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije: 300.000, 00 kn
Početak provedbe projekta: 2018. g.
Završetak provedbe projekta: 2020. g.
Uloga u projektu: prijavitelj
Status projekta: završen

Kratak opis projekta: Na površini od otprilike 1.400 kvadratnih metara izgradit će se objekt koji će se sastojati od suterena, prizemlja i prvog kata, a osim boćališta sadržavat će trgovinu, kafić i prostor za Mjesni odbor – Istok. U suterenu će biti glavni prostor sportske dvorane s četiri staze za boćanje i tribinama. Dvorana će imati i garderobe te sanitarije za sportaše, kao i zasebne sanitarije za goste, a važno je istaknuti da će dvorana biti prilagođena i osobama smanjene pokretljivosti. U prizemlju će se nalaziti kafić, galerija te prostor boćarskog kluba, a prostor Mjesnog odbora i trgovina bit će smješteni na prvom katu.

Skip to content