Javni natječaj za predlaganje javnih potreba u sportu i tehničkoj kulturi Grada Crikvenice za 2024. godinu
Kategorija:
Novosti

Grad Crikvenica svake godine sufinancira razne projekte i programe udruga koje djeluju na području grada. Tako je i ove godine objavljen Javni natječaj za predlaganje javnih potreba u sportu i tehničkoj kulturi Grada Crikvenice za 2024. godinu.

Ukupni okvirni iznos planiranih sredstava za projekte u sportu koji će se raspodijeliti prijaviteljima koji udovolje uvjetima i kriterijima Natječaja, te podnesu najkvalitetnije prijave, iznosi 473.800,00 €.

Realizacijom programa i projekata kojima se zadovoljavaju javne potrebe lokalne samouprave i njenih građana, udruge djeluju na poboljšanje kvalitete života građana, potiču razvitak Grada Crikvenice, povećavaju broj aktivnosti kojima se građani mogu baviti u svoje slobodno vrijeme, a i obogaćuju ukupnu turističku ponudu Grada. 

Natječaj je objavljen dana 06.11.2023.g., a podnošenje prijava je zaključno s 06.12.2023.g.

Prijave se podnose isključivo u elektronskom obliku putem elektronske aplikacije dostupne na službenim mrežnim stranicama Grada Crikvenice (www.crikvenica.hr).

Prijave je potrebno ispunjavati sukladno Uputama za prijavitelje koje su objavljene na web stranici Grada Crikvenice, www.crikvenica.hr, istovremeno s objavom Poziva.

DOKUMENTACIJA UZ NATJEČAJ:

Upute za korisnike aplikacije  -PDF

PRIJAVA I LINK NA NATJEČAJ:

LINK ZA REGISTRACIJU NOVIH KORISNIKA
LINK ZA PRIJAVU POSTOJEĆIH KORISNIKA

 

Skip to content