Koja događanja posjetiti ovoga tjedna na Rivijeri Crikvenica?

GLAZBENE LJETNE VEČERI, 9.7.2024., 21:00, Crikvenica – centar
Ima li boljih mjesta – domaćina od Crikvenice i Selca za večeri pune dobre glazbe, ugodnoga druženja, šumova mora, mediteranskog mirisa u zraku? Zabavljat će nas talentirani glazbenici izvodeći poznate svjetske hitove. Jer glazba kod nas ovdje zvuči drugačije…
Danas nas u Crikvenici zabavlja „Coffee Shop Acoustic“. Vidimo se!

PRIMORSKA NOĆ, 9.7..2024., 19:00, Selce – centar
                                11.7..2024., 19:00, Crikvenica – centar
Šetnja centrom mjesta bit će još ljepša i zanimljivija. Očekuje vas bogata ponuda prirodnih i domaćih proizvoda, poput domaćeg sira, meda, džemova, rakije i likera. Na nekima od štandova će se moći pronaći i originalni suveniri i rukotvorine, idealni za poklon ili dragu uspomenu s putovanja.

MELODIJE S OKUSOM MORA, 11.7.2024., 21:00, Dramalj – lučica Pazdehova
Znate li kako zvuče melodije s okusom mora? Pronašli smo dva savršena mjesta na kojima glazba zvuči još bolje i još više zagrijava naša srca. Čudesni obalni gradići Dramalj i Jadranovo savršeni su domaćini takvim događajima. Prekrasna priroda, šum mora i romantična atmosfera daju dobro poznatim melodijama sasvim novu dimenziju. U četvrtak, 11. srpnja, uživajmo u Dramlju uz nastupe Katje Budimčić i Andrine Frleta. Pazdehova vas čeka!

GROOVY NIGHTS, 12.7.2024., 21:00, Crikvenica – centar
Glazbeni sastav „Grooversi“ su tu kako bi vam tijekom srpnja i kolovoza dizali razinu endorfina. Pripremite plesne cipele, uvježbajte glasnice jer vaš je zadatak da centar Crikvenice i Selca održavate u najboljoj plesnoj atmosferi. Vidimo se u petak u Crikvenici, uživajte u vrhunskoj glazbi i najboljem društvu!

VEČER EVERGREENA, 12.7.2024., 21:00, Selce – centar
Budite dio još jedne lijepe glazbene priče u našem šarmantnom primorskom mjestu – Selcu. Svi ljubitelji evergreena će zasigurno uživati!

JAKOVARSKA NOĆ, 12.7.2024., 21:00, Jadranovo – terasa Doma kulture
Pridružite se našim veselim Jakovarima u zabavno-glazbenom i gastro programu.

 

TRIBUTE NIGHTS, 13.7.2024., 21:00, Crikvenica – centar
Ljetne večeri volite iskoristiti za uživanje u glazbenim evergreenima? Odlično – imamo prave lokacije za vas! Centar Crikvenice i Selca ove godine postaju velike ljetne pozornice na kojima će tribute bendovi izvoditi neke od svevremenskih glazbenih hitova ABBA-e, The Beatles-a, Queen-a i brojnih drugih originalnih izvođača. Prepustite se ugodnoj atmosferi, zaplešite i zapjevajte s nama! Disco Magic Band će vas ovaj petak zabaviti na glavnom crikveničkom trgu.

JAKOVARSKA VESLA, 13.7.2024., 19:00, Jadranovo – Tunera
U veseloj, dinamičnoj i zanimljivoj manifestaciji sudjeluju drvene barke i raznolike ekipe (muške, ženske, djeca, domaće ekipe po naseljima), a vesla se svom snagom s područja ispred ŠRD „Tunere“, okret oko bove i povratak do Tunere. Bubnjevi daju ritam veslačima i potiču ih na pobjedu, dogodi se da koje veslo i pukne, no ekipama je misao vodilja slogan “važno je sudjelovati, a ne pobijediti”. Prijaviti se možete i na licu mjesta. Nakon završetka natjecanja se organizira velika ribarska fešta uz glazbu i prigodnu gastronomsku ponudu.

 

 

USKORO NAS OČEKUJE

 

Napomena: utakmice možete gledati i na mnogim drugim mjestima na Rivijeri Crikvenica

Skip to content