Koncerti ususret Valentinovu – proslava ljubavi na crikveničkoj rivijeri uz glazbene poslastice
Kategorija:
Novosti

Glazbeni sastav „Dalmatino“, koji već dvadeset godina oduševljava publiku diljem Hrvatske i svijeta, u Crikvenici će održati jedan od prvih većih koncerata u 2023. godini. U petak, 10. veljače, za sve nas priredit će posebnu glazbenu večer naziva „Valentinovo uz Dalmatino“ s početkom u 21:00 sat u Gradskoj sportskoj dvorani. Ulaznice su dostupne putem sustava Eventim.

Druga glazbena poslastica jest koncert Tomislava Bralića i Klape „Intrade“ koji će se održati 13. veljače u šatoru na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici s početkom u 20:30 sati. Kao uvertira u ovu posebnu večer, zabavit će vas domaći Glazbeni sastav „Baruffa“ s početkom u 19:30 sati.

Još je malo vremena ostalo za kupnju ulaznica, a mjesta na kojima je to moguće jesu Kavana „Toš“, Caffe bar „Noštromo“ te putem sustava Eventim. Stol se može rezervirati putem maila na kresimir@tos.com.hr ili telefonskim putem na broj 091 110 2981.

Požurite i uhvatite svoje karte i svoje najdraže!

I nekoliko kratkih napomena…

Kada Vam prijatelji kažu „Kapetane, tribali bi doma!“, znajte da je koncert gotov i vrijeme je za polazak kući. I dok Vam zalutali pogled bude u nevjerici prikovan za pozornicu, Vi ćete viknuti: „Ostajem tu! Je li to grijota?“

Ne zaboravite sve uspomene s ovih koncerata staviti u svoju škrinju jubavi, a ako na njima ipak dočekate zoru bilu, Vi ste stvarno sretan čovik.

I za kraj… svakodnevno darujte ljubav jer ona se ne daje refužo.

Skip to content