Košarkaški veterani iz pet zemalja ovoga vikenda u Crikvenici
Kategorija:
Novosti

Crikvenica će od 26. do 28. svibnja biti domaćin 34. po redu međunarodnoga turnira veterana u košarci “Old Stars Zagreb 2023.”.

Riječ je o najvećem i najdugovječnijem regionalnom veteranskom košarkaškom turniru, a prijavljeno je preko 20 ekipa iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, BiH i Srbije. Utakmice turnira igrat će se u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici, kao i u sportskoj dvorani OŠ Zvonka Cara, a prve utakmice na rasporedu su u petak, 26. svibnja, u 17:00 sati.
Veteranke i veterani natjecat će se u četiri kategorije, a Crikvenica će opet, kao grad koji je najčešće bio domaćin ovome turniru, nadolazeći vikend u pravome smislu riječi biti “grad košarke”.

U sklopu trodnevnog veteranskog košarkaškog druženja u Crikvenici bit će organizirani i drugi zabavni sadržaji. Posebno atraktivna bit će “Košarkaška noć” u subotu,  27. svibnja, koja će se održati u novouređenoj “Sabbiji”, uz nastup popularnog dvojca “Extra Robi i Prco”.
Organizator turnira je Prva udruga košarkaških veterana „Old Stars Zagreb ’89“ iz Zagreba, a suorganizator je Košarkaški klub “Crikvenica”.
Pokrovitelji turnira su Grad Crikvenica i Turistička zajednica Grada Crikvenice.

Kontakt osoba:
Ivica Šubat, glavni tajnik Organizacijskog odbora
mobitel: 099 368 6358

Skip to content