Kvarner Dance Open 2023.
Kategorija:
Novosti

U subotu, 2. prosinca, u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici održat će se plesno natjecanje naziva „Kvarner Dance Open 2023.“

Natjecatelji se mogu prezentirati u jednoj ili više disciplina sa sljedećeg popisa: Acrobatick/gymnastics, Argentine Tango, Bachata, Belly Dance, Break Dance, Character/ethnic/folk – Plesni Folklor, Cheerleading, Dance Fitness, Disco Dance, Disco Fox, Disco-Hustle, Disco Swing, Urban Style, Jazz Dance, Balet, Latin- Latin Show Majorette, Open, Salsa, Samba, Show Dance, Street Mambo, Nordic Tango, Twirling, Mtv, Production Number, Contemporary/modern, Kizomba, Merengue, Swing Dance, Lyrical… Natječe se oko 300 plesača iz Hrvatske i inozemstva.

Početak je u 9:00 sati, a cijena ulaznice za posjetitelje iznosi 10,00 eura. U sklopu natjecanja održat će se battle show na koji se mogu prijaviti zainteresirani plesači svih disciplina i dobnih kategorija i to grupno ili pojedinačno, neovisno o prijavljenim točkama. Battle će se održati na način da će se prijavljeni plesači postaviti jedan nasuprot drugom te će se natjecati u određenoj kategoriji s po dva izlaza po svakom plesaču. Prijava na battle se ne plaća i zabavnog je karaktera, a suci će pobjednike ocjenjivati podizanjem ruku u pravcu pobjednika.

Najbolji sudionici battlea dobit će medalju. Natjecanje će pomno pratiti stručni žiri sastavljen od osvajača brojnih državnih, europskih i svjetskih odličja.
Natjecatelji dobivaju nagradu sukladnu ukupnom ostvarenom broju bodova na natjecanju, a ona može biti pehar, medalja i/ili diploma.

Više informacija o ovom plesnom natjecanju možete pronaći na www.superdance.hr.

Posjetite Crikvenicu i uživajte u ovom plesnom spektaklu!

 

Skip to content