„Kvarnerski dan turizma“
Kategorija:
Novosti

U petak, 9. prosinca, u hotelu „Royal“ u Opatiji održan je tradicionalni Kvarnerski dan turizma, koji je zaključen na najljepši način – svečanom dodjelom nagrada najuspješnijim kvarnerskim turističkim djelatnicima.

Kvarnerskim laureatima su čestitali Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice (HTZ), Zlatko Komadina, predsjednik TZ Kvarnera te Irena Peršić Živadinov, direktorica TZ Kvarnera.
Uručene su i nagrade za brend „Vina Kvarnera“, među ostalima i selačkoj „Grand Village Estate Winery“. Kao ambasador ovoga brenda, nagradu je dobio i Selčanin Žarko Stilin.

Velike čestitke zaslužili su i županijski dobitnici priznanja „Djelatnik godine 2022.“, među kojima je i Robert Hrelja, zapovjednik JVP Crikvenica, u kategoriji najboljeg vatrogasca, Žarko Stilin iz Zadruge vinara Proizvođačka organizacija Vina Kvarnera, u kategoriji djelatnik prodaje i marketinga u turizmu te Sandra Stanić iz hotelske tvrtke „Jadran“ d.d. u kategoriji djelatnika hotelskog domaćinstva, ujedno dobitnica i na državnoj razini.

Čestitamo sretnim dobitnicima, a posebno onima s Rivijere Crikvenice, koji su i ove godine dokazali da su naši turistički djelatnici oni zbog kojih se gosti vraćaju u destinaciju.

Skip to content