Mažoretkinje Grada Crikvenice posjetile Gradsku upravu
Kategorija:
Novosti

Mažoretkinje Grada Crikvenice, u pratnji predsjednice i glavne trenerice Lidije Medek te potpredsjednice Helene Žilić, posjetile su danas Gradsku upravu Grada Crikvenice.

U ime Grada Crikvenice dočekala ih je i pozdravila zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Ivona Matošić Gašparović.

Mažoretkinje su zamjenici gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika zahvalile na gostoprimstvu i ugodnom dočeku i ukratko ispričale koja ih sve natjecanja i projekti u ovoj godini očekuju. Čestitale su joj na novoj dužnosti na koju je nedavno stupila i zaželjele mnogo uspjeha u radu kao i kvalitetnih projekata na području grada Crikvenice.

„Zahvaljujem vam na današnjoj posjeti i na lijepim željama. Želim vam da i dalje budete vrijedne, da trenirate i sudjelujete na turnirima i natjecanjima i da ostvarujete uspješne rezultate. Grad Crikvenica će vam pomagati i pružati podršku i ubuduće, kako bi nastavile promovirati Crikvenicu na jedan od najljepših mogućih načina.“ – istaknula je Matošić Gašparović.

Foto: Grad Crikvenica

 

Skip to content