Mjesec edukacija u turizmu
Kategorija:
Novosti

Već nekoliko godina Turistička zajednica Grada Crikvenice organizira MJESEC EDUKACIJA za privatne iznajmljivače i turističke djelatnike, s ciljem podizanja konkurentnosti. Tako će biti i ove godine u ožujku, prije početka glavne sezone, što će u konačnici doprinijeti podizanju kvalitete, većem zadovoljstvu gostiju i boljim turističkim rezultatima.

Prva edukacija održat će se u utorak7. ožujka 2023. godine od 17:30 na temu: „Kako nezadovoljnog gosta učiniti sretnim“ – predavačica je Svjetlana Ranek Franjul.

Druga edukacija nosi naziv „Kako zaštititi obiteljski smještaj od rastuće nelojalne konkurencije“a održat će se u utorak, 14. ožujka 2023. godine s početkom u 17:30 sati – predavač je Nedo Pinezić.

Treća edukacija pod nazivom „Saznajte novosti – povećajte prihode 2023.“ održat će se u ponedjeljak, 20. ožujka od 17:30 sati – predavačica je Meri Čizmić Kraljević.

Posljednja edukacija je rezervirana za utorak, 28. ožujka 2023od 17:30 sati i nosi naziv „Online portali“ – predavačica je Iva Sandalj Bajec

Sve navedene edukacije će se održavati u Gradskoj vijećnici, Vinodolska 1 – Crikvenica. S obzirom na to da su besplatne za sve zainteresirane, a broj mjesta je ograničen, preporučujemo da se čim prije prijavite na željenu edukaciju na sljedeći e-mail: prijava@tzg-crikvenice.hr

Skip to content