Mladi stolnotenisači otputovali u Poreč na državno prvenstvo
Kategorija:
Novosti

Zamjenicu gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Ivonu Matošić Gašparović posjetili su danas u prostoru Gradske uprave mladi stolnotenisači, članovi Školskog sportskog društva „Kaštel“, koje djeluje pri osnovnoj školi Vladimira Nazora.

Gabriel Gržac, Vid Košćić, Mateo Košta i Matija Milošević, inače, svi igrači Stolnoteniskog kluba “Sveti Jakov” iz Jadranova, uputili su se danas u Poreč kako bi sudjelovali na državnom prvenstvu u stolnom tenisu u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza koje se održava od 28.02. do 1.03.2024. godine.

„Čestitam vam na plasmanu za sudjelovanje na državnom prvenstvu u stolnom tenisu koje ste izborili kao pobjednici županijskog natjecanja kao najbolje školsko sportsko društvo u Primorsko-goranskoj županiji!

Vaša upornosti i trud su se isplatili, urodili dobrim rezultatima i sada imate priliku predstaviti sebe i našu Crikvenicu na državnom prvenstvu.

Vjerujem da ste uzbuđeni i spremni i želim vam prije svega, da se lijepo provedete i da budete zadovoljni svojom igrom. Bez obzira koji rezultat ostvarili, važno je sudjelovati, kao i steći nova iskustva i prijateljstva. Sretno!“ – kazala je Matošić Gašparović.

Zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika mladim je stolnotenisačima uručila nove dresove i prigodne poklon pakete.

Foto: Grad Crikvenica

Skip to content