Mobilni EKO kutak u Crikvenici
Kategorija:
Novosti

Pozivamo vas da u petak, 01. rujna, od 10:00 do 12:00 sati posjetite “Mobilni EKO kutak 2023. Grad Crikvenica” koji će se održati u Ulici braće Brozičević (između robne kuće Riviera i Zelene tržnice).

Više nego ikad prije Priroda pokazuje koliko je nužna promjena u odnosu čovjeka prema zaštiti prirode i okoliša!

Zbog nekontroliranog onečišćenja i ugroze zdravlja ljudi i ostalih živih bića, potrebno je jačati svijest građana o zaštiti okoliša i održivom razvoju kao odgovoru na klimatske promjene.

”Mobilni EKO kutak” će u suradnji s komunalnim društvom EKO- MURVICA d.o.o. predstaviti izložbu kojom se promovira održiv način življenja te promicanje vrijednosti zelene tranzicije, a izloženi eksponati bit će na temu održivog gospodarenja otpadom, zaštite okoliša i promocije zdravlja.

“Mobilni EKO kutak” provodi Hrvatska udruga stanara i suvlasnika zgrada u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo PGŽ i komunalnim društvima na području naše županije, a radi se o širem javnozdravstvenom programu „Zdravstvena sigurnost stanovništva u zelenoj tranziciji – održivi razvoj urbane sredine i klimatska neutralnost“ koji obuhvaća širok spektar djelovanja unutar lokalne zajednice.

Skip to content