Nagrađeni učenici generacije
Kategorija:
Novosti

Nakon završenih ispita Državne mature, u ponedjeljak je u dvorani Zora u Crikvenici upriličena svečana dodjela srebrnjaka za sve učenike generacije.

Slaveći znanje, talent i trud, koji je na kraju rezultirao uspjehom, Grad Crikvenica nagradio je učenike generacije, koji su tijekom školovanja (prema izboru nastavničkih /učiteljskih vijeća svojih škola) bili najbolji u učenju, usvojenom znanju, ostvarenim rezultatima sa brojnih natjecanja – čime su zasluženo osvojili titulu UČENIK GENERACIJE.

Svečanost dodjele priznanja i srebrnjaka otvorila je zamjenica gradonačelnika Ivona Matošić Gašparović koja je prije svega čestitala učenicima, njihovim roditeljima i mentorima odnosno razrednicima i uručila im srebrnjake s likom Petra i Katarine Zrinski, s ugraviranim geslom „Za obitelj i domovinu“.

Drage učenice i učenici, od srca vam čestitam na postignutom uspjehu. Svi vi ste ostavili poseban trag jer ste se istaknuli kao najbolji od najboljih. Iskoristit ću priliku i čestitati i svim vašim kolegama koji su uspješno završili svoje obrazovne programe.

Znamo da Vaš uspjeh nije došao preko noći i da je trebalo uložiti mnogo energije, volje, truda i rada. Ono što je najvažnije jest spoznaja da se trud i rad uvijek isplati. Na vašem putu pratili su vas vaši učitelji, ravnatelji i vaše obitelji. Iskrene čestitke upućujem i svima njima i sigurna sam da su danas njihova srca potpuno ispunjena kada pred sobom gledaju uspješne mlade ljude, uzore svoje generacije.

Grad Crikvenica, vaš grad, iznimno je ponosan na sve vas i vaš uspjeh. Bit ćemo uvijek tu za vas. Osluškivat ćemo vaše potrebe i pratiti vas u vašem daljnjem obrazovanju ili zaposlenju. Financiranje prijevoza, stipendije, poticaji za zaposlanje mladih samo su neke od mjera koje vam stoje na raspolaganju. 

Od srca vam svima želim da uspješno ostvarite svoje snove. Bez obzira na to kojim putem ćete krenuti i kuda će vas voditi staze života, od srca Vam želim da budete sretni i zadovoljni samim sobom.

Bilo da se odlučite nastaviti svoje školovanje ili se uputiti na tržište rada. Koji god put put odaberete najvažnije je da uvijek dajete sve od sebe i svemu pristupate baš onako kako najbolje možete jer će vas baš ta spoznaja učiniti sretnima.“- istaknula je zamjenica Matošić Gašparović.

Učenici generacije i njihovi razrednici su:

OSNOVNA ŠKOLA VLADIMIRA NAZORA: ravnateljica Deana Čandrlić Zorica, prof.

Učenica: KRISTINA CEROVIĆ, razrednik, Karlo Jerčinović, prof. 

OSNOVNA ŠKOLA ZVONKA CARA: ravnateljica škole  Desiree Pečaver, prof.

Učenik: DINO LUKSETIĆ, razrednica Marijana Marić Tonković, prof.

 

Srednja škola dr. Antuna Barca Crikvenica, ravnateljica Ana Tomić Njegovan, prof.

Smjer: kuhar/ kuharica: ANTONELA DEVČIĆ, i smjer vodoinstalater: TOMISLAV BRUSIĆ, razrednik Petar Gračaković, prof.

Smjer hotelijersko turistički tehničar: MARIJA PAĐEN, razrednica Nikolina Vaić, prof.

Smjer ekonomist: ZDENKA MIKLIĆ,  razrednica Ivana Miočić Badurina, prof.

Smjer: opća gimnazija, KRISTIAN BAKARČIĆ, razrednica Dubravka Škara, prof.

Skip to content