Najava 2. adventskog vikenda
Kategorija:
Novosti

Jeste li spremni za vikend koji je pred nama!?

Predstojeća tri dana bogata su raznovrsnim sadržajima naše Božićne bajke uz more.
Postanite i vi dio nje i uživajte u svjetlu razigranih lampica, razmazite svoja nepca okusima delicija koje smo za vas pripremili, sudjelujte u radionicama i postanite bogatiji za nova iskustva i prijateljstva. Pritom ne zaboravite posjetiti koju predstavu ili izložbu i zaplesati i zapjevati uz glazbene gostie ovogodišnjeg Adventa u Crikvenici!

Gradska galerija Crikvenica večeras u 18 sati otvara svoja vrata i predstavlja izložbu „Advent u galeriji“, koja se tradicionalno održava od 2009. godine. Izložba okuplja likovne umjetnike koji djeluju na crikveničko-vinodolskome području i svojim stvaralaštvom doprinose oblikovanju kulturnog identiteta ovoga kraja. Ove će godine izlagati umjetnici: Ivan Balažević, Toni Belobrajdić, Miroslav Cimer, Milun Garčević, Mirjana Garčević, Dubravka Kanjski, Libuša Kirac, Suzana Kljuš, Višnja Lauber Marciuš, Maja Lončarić, Alison Mavrić, Marijan Mavrić, Ambroz Oroši, Željko Pavlić i Siniša Vučurović. Izložba će biti otvorena do 31. prosinca 2023.

Ovogodišnji Advent u našem gradu donosi i razlog više za ugodna duženja u Selcu, Dramlju i Jadranovu. Svako mjesto priprema posebna događanja na otvorenom, a prvi na redu je Selački advent na štirni. Večeras s početkom u 18 sati na štirni u Selcu, očekuje vas izvrsna gastro ponuda, zagrijat će vas ukusni  zimski napitci, a ritam večeri će stvoriti DJ Steve, jamčeći odličnu glazbenu atmosferu. Ne propustite uživati u jedinstvenoj selačkoj adventskoj priči. Stvaranje nezaboravnih uspomena je zagarantirano. Vidimo se na štirni u Selcu!

U subotu, 09. prosinca polaznici radionice Aromaterapija naučiti će više o blagodatima eteričnih ulja i naučiti kako ih iskoristiti za unošenje dodatne radosti i opuštajućih trenutaka u ove blagdanske dane.

Subota je rezervirana i za turnir u majorette i pom pon plesovima „Majorette Christmas Star“, koji se održava u Gradskoj sportskoj dvorani s početkom u 11 sati.

Poslijepodne ne zaboravite prošetati do Preradovićeve gdje će vaša srca zagrijati Božićna priča Dječjeg vrtića Radost. Naši mališani vrijedno su vježbali i pripremali poseban božićni program.

Večernji dio 2. adventske subote rezerviran je za dragog gosta Sašu Lozara ali i domaće snage – grupu Trend. Tko bi im odolio!?

Nedjelja je posvećena sadržajima za najmlađe, koji mogu besplatno sudjelovati u radionici Šumska priča u Adventskom parku od 10 do 12 sati ili vožnji vlakićem djeda Božićnjaka (od 11 do 14 sati) koji polazi ispred Adventskog parka.

U međuvremenu možete posjetiti kavanu Inter i družiti se s Djedicom te slikati s njime.
Uživajte!

Skip to content