Najava adventskoga vikenda
Kategorija:
Novosti

Pred nama je adventski vikend koji donosi navijačku atmosferu, dobru glazbu te, vjerujemo, nasmiješena lica.

Sutra, 17. prosinca, u Preradovićevoj ulici od 16:00 sati moći ćete pratiti nogometnu utakmicu, kako javljaju iz Turističke zajednice, na velikome LED-ekranu koji će se postaviti za ovu priliku. Hrvatska će odmjeriti snage s Marokom za treće mjesto ovogodišnjega Svjetskoga prvenstva u Katru.

Već u 18:00 sati zabavite se uz glazbu Pointa, dok u blagdansko raspoloženje u 20:00 sati uvode izvođači Robert Mareković i Swingers.

U nedjelju, 18. prosinca, u Adventskome parku u 15:00 sati možete uživati u nastupu crikveničkih vrtićaraca i školaraca. Ukrašavanje morskoga dna MB-kuglicama, čime podsjećamo na važnost razvijanja svijesti o ekološkoj ravnoteži, započinje u 15:30 sati. Djeca će prionuti poslu i odaslati kuglice u more. Nastavak dječjega programa slijedi u Dvorani „Zora“ gdje vas u 16:00 sati očekuje predstava za djecu Teatra Gavran – Bjelobradi nosi darove.

U večernjim satima, u 19:00 sati, očekuje vas tradicionalni božićni koncert Jose Butorca u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije.

Veselimo se nadolazećemu vikendu u predblagdanskome i navijačkome raspoloženju!
Vatreno za Vatrene!

Skip to content