Najava aktivnost za Tjedan Crvenog križa
Kategorija:
Novosti

U sklopu obilježavanja Tjedna Crvenog križa, koji se svake godine obilježava u terminu 08.-15.05.2022., GDCK Crikvenica organizira dvije javnozdravstvene akcije:

1. Nordijsko hodanje – srijeda 11.05.2022.
Nordijsko hodanje se organizira u suradnji s KŠR Gorovo, Opatija i namijenjeno je, u prvom redu, našim umirovljenicima u sklopu projekta Korakom do zdravlja. Naravno, dobrodošli su i svi ostali građani željni rekreacije. Okupljanje je u 16 sati kod Plodina, te će se hodati šetnicom uz Dubračinu, uz kratke vježbe u Labirintu ljubavi.

2. Radionica “1. korak u sigurnim rukama” – četvrtak 12.05.2022. Ova radionica organizira se u sklopu projekta mladih Društva Crvenog
križa PGŽ i namijenjena je roditeljima, budućim roditeljima i široj zainteresiranoj zajednici, a na temu pružanja prve pomoći djeci i dojenčadi. Radionica će se održati u predavaoni Doma zdravlja Crikvenica, s početkom u 17:00 sati Očekivano vrijeme trajanja radionice je
2,5 sata s pauzama.

Sve informacije o radionici nalaze se na slijedećem linku:

http://www.dck-pgz.hr/2022/05/05/radionica-o-pruzanju-prve-pomocidjeci-i-dojencadi-crikvenica-12-svibanj-2022/
Na navedenom linku nalazi se i obrazac za prijavu za sudjelovanje na radionici, a prijava se može izvršiti i na mail: crikvenica.hck@ri.tcom.hr. Potrebno je navesti ime i prezime osobe koja se prijavljuje.

Kao i prethodnih godina, tijekom trajanja Tjedna Crvenog križa na Veloj paladi vijorit će se zastava Crvenog križa, te se, ujedno, zahvaljujemo crikveničkim vatrogascima na pomoći prilikom podizanja zastave.

Skip to content