Najava božićnoga koncerta sopranistice svjetskoga glasa Marije Vidović
Kategorija:
Novosti

U četvrtak, 22. 12., u 20:00 sati u intimi aule Osnovne škole Vladimira Nazora moći ćete slušati neispričanu bajku tradicijske glazbene baštine, božićni koncert, uz planetarno poznate božićne glazbene singlice i uratke. U vremenu došašća i iščekivanju Božića vratit ćemo se ljepoti klasične glazbe koju će izvesti sopranistica svjetskoga glasa Marija Vidović uz pratnju glasovira.

Rodom iz Hrvatske s bečkom adresom ova osebujna umjetnica sa zavidnom inozemnom karijerom kao i sa značajnom suradnjom s našom renomiranom Zagrebačkom filharmonijom oživjet će glazbene velikane. Nakon toga slijedi prava božićna glazbena razglednica s našim hrvatskim božićnim pjesmama, ali i s nekim najpoznatijim svjetskim hitovima poput „White Christmas“ i „O, holly night“.

U vremenu došašća oživimo repertoar klasične glazbe koji donosi obilje mira te utišava naša srca dok se vraćamo autentičnim notama bez riječi ili na posve drugačiji način doživimo suvremene skladbe.

Neka nas i ovaj put poveže raznovrsna glazba i podsjeti na važnost zajedništava i mira dok budni iščekujemo božićno slavlje.

Svi ste dobrodošli, a ulaz je besplatan.

Skip to content