Nastavak projekta “Edukacijom do uspjeha”

Grad Crikvenica je prošli tjedan održao sastanak s predstavnicima Udruženja obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine na kojemu je raspravljen Prijedlog programa mjera za poticanje razvoja poduzetništva na području Grada Crikvenice za 2020. godinu.

Mjere su kreirane u skladu s potrebama i željama poduzetnika, a do 19. veljače 2020. godine, Prijedlog je na e-savjetovanju na poveznici

http://www.crikvenica.hr/otvorena-savjetovanja/item/7385-prijedlog-programa-mjera-poticanja-razvoja-poduzetnistva-na-podrucju-grada-crikvenice-za-2020-godinu

te na njega možete dati svoje komentare i prijedloge.

Budući da se želi dati veći poticaj samozapošljavanju na području grada Crikvenice, najesen će biti raspisan novi javni poziv iz novoga programa mjera za poticanje samozapošljavanja, što su predstavnici Udruženja obrtnika pozdravili.

Program mjera za poticanje razvoja poduzetništva za 2020. godinu bit će predstavljen u Gradskoj vijećnici u Crikvenici u sklopu projekta Edukacijom do uspjeha koji će se kao i prošle godine održati u mjesecu veljači. Svake srijede od 17:00 do 20:00 sati u Gradskoj vijećnici će se održavati besplatne edukacije za poduzetnike i sve one koji to žele postati, a prezentacija Programa mjera na rasporedu je 12. veljače.

Ovim putem vas pozivamo da pratite web stranicu Grada Crikvenice, jer će uskoro biti objavljen program edukacija koje i ove godine Grad Crikvenica realizira u suradnji s Udruženjem obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine, Ekonomskim i Pravnim fakultetom Sveučilišta u Rijeci, Državnim inspektoratom, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Poreznom upravom te Srednjom školom dr. Antuna Barca.

Skip to content