Natjecanje mažoretkinja u Opatiji
Kategorija:
Novosti

Protekloga vikenda u Opatiji održao se World Championship of Majorette Sport and Merry Majorette International CUP u organizaciji  Nacionalnog saveza mažoretkinja Adriatika, Međunarodnog udruženja mažoretkinja i Mažoretkinja Opatijske rivijere.

Među 1000 sudionika našle su se i Mažoretkinje Grada Crikvenice i Mažorekinje Selce. Oba tima ponosno su predstavila boje Hrvatske te kroz četiri dana natjecale se među najboljima iz mažoret svijeta. U velikoj konkurenciji bilo je teško izboriti  zlatne rezultate ali naše djevojke mogu se pohvaliti najmlađim članicama koje su osvojile drugo mjesto u baby kadet kategoriji u POM PONU. To su Emily Butorac, Viktoria Borčić, Tena Duspara, Lucija Jurić, Luna Jurić, Laura Lončarić, Gabriela Kapelčan i Korana Tomljanović. Iz redova juniorki u raznim  formacijama nastupale su Ariana Baretić, Leonarda Baretić, Tea Lovrenović, Nina Poropat, Magdalena Rubčić, Sajna Račić, Laura Trifunović, Samanta Trifunović i Lana Žilić, te  osvojile drugo mjesto u Baton i treće mjesto u POM PON kategoriji. Seniorke Matea Jurčić, Zara Šnajdar, Ivana Udovičić i Ana Marija Žilić u velikoj konkurenciji zadovoljne su svojim nastupima i stečenim novim iskustvima kojima se već planira obogatiti buduće nastupe.

Iz redova Mažoretkinja Selce, u kategoriji kadeti POM PON sa jednim velikim zadovoljstvom osvojeno drugo mjesto ponosno donose Eni Križanec Backer, Maja Lena Gajić, Nika Livančić, Iva Kovčalija, Orijana Peričić i Lucija Udovičić. Iz redova juniorki za Selce je nastupila Antonija Petra Lončarić u dvije kategorije, Solo batom i solo Pom pon.

Čestitke svim djevojkama!

Oba tima pod vodstvom su trenerica Lidije Medek, Matee Jurčić i Zare Šnajdar,  koje vrijedno pripremaju nove nastupe i natjecanja.

Skip to content