Novo ruho dječjeg igrališta u Selcu
Kategorija:
Novosti

Najljepše uspomene iz djetinjstva su one na igru i igranje. Mali Selčani i svi mališani koji Selce posjete, od sada mogu uživati i stvarati uspomene kroz igru na preuređenom dječjem igralištu u Selcu.

Grad Crikvenica izdvojio je gotovo 22.000,00 eura na uređenje i opremanje igrališta u Selcu.

Izvršeni su  pripremni radovi i nabava novih igrala i gumene podloge. Postavljena su nova igrala – ljuljačka, vrtuljak, klackalica i njihalica. Prostor oko drveća također je uređen i postavljeni su oblutci.

„Cilj nam je da se sva djeca s područja grada Crikvenice i sva ona djeca koja nas posjete igraju na sigurnim, veselim i moderno opremljenim dječjim igralištima.

Na području grada Crikvenice postoji veliki broj dječjih igrališta, koja zahtijevaju stalna ulaganja u uređenje i opremanje te kvalitetno održavanje. Osim uređenja i održavanja postojećih igrališta, u tijeku je i nekoliko projekata izgradnje potpuno novih dječjih igrališta sa sadržajima za djecu različitog uzrasta.

Vjerujem da će mališani biti zadovoljni novim igralima i da će uživati u igri.“ – istaknula je zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Ivona Matošić Gašparović.

Foto: M. KLement

Skip to content