Obavijest o novom načinu upisa u dječji vrtić
Kategorija:
Novosti

Zahtjev za upis djeteta u vrtić za pedagošku godinu 2022./2023. roditelji predaju iz svojeg naslonjača, bez potrebe prikupljanja dokumentacije i dolaska u vrtić. Naime, upisi će se provoditi isključivo elektronski, putem web aplikacije e-Upisi koja je dio e-usluga portala eGrađani. Prednost e-upisa je da se dokumenti potrebni za upise automatski povlače iz sustava e-Građani i time se rasterećuje roditelje fizičke dostave dokumenata.

Za korištenje web aplikacije potrebni su:

  • Pristup internetu
  • važeća vjerodajnica najmanje sigurnosne razine 2 za pristupanje sustavu e-Građani

Zahtjev za upis djece u vrtić u pedagošku 2022./2023. godinu se podnosi u redovitom upisnom roku od 12. do 20. svibnja 2022. godine putem web aplikacije e-Upisi – https://e-upisi.hr. Prije podnošenja zahtjeva za upis djeteta potrebno je obavezno pročitati sve upute koja su dostupne web stranici https://radost-crikvenica.hr/upisi-u-vrtic/. Upisni rokovi su zadani i ne mogu se mijenjati, predaja zahtjeva nakon isteka upisnog roka redovitih upisa neće biti moguća.

Za sve one koji nemaju uvjete za pristup e-prijavi tehnička podrška bit će pružena u centralnom objektu Dječjeg vrtića Radost, Šetalište Vladimira Nazora 2a. Za korištenje tehničke podrške u periodu upisa, obvezna je prethodna najava na broj telefona 051 241 799 od 9 do 12 sati ili na e-mail: vrtic@radost-crikvenica.hr

U periodu od 22. svibnja do 5. lipnja 2022.  predviđena je obrada i evaluacija zahtjeva te će 6. lipnja 2022. godine biti objavljeni rezultati upisa.

Predaja zahtjeva za upis izvan redovitog roka će biti moguća jednom mjesečno, u terminima kada pristup usluzi e-upisi bude omogućen unutar sustava.

Obavijest o početku redovitih i naknadnih upisa se objavljuje na web stranici vrtića i putem e-maila za roditelje koji se pribilježe na newsletter na  web stranici https://radost-crikvenica.hr/upisi-u-vrtic/.

Skip to content