Obavijest poslovnim subjektima na području grada Crikvenice – vršenje dostave
Kategorija:
Novosti

Obavijest poslovnim subjektima na području grada Crikvenice – vršenje dostave

 

S ciljem osiguravanja sigurnosti i protočnosti prometa, pogotovo tijekom turističke sezone kada su gužve najveće, apeliramo na sve poslovne subjekte kao i tvrtke koje vrše dostavu i opskrbu trgovina, ugostiteljskih objekata i poslovnih prostora da se pridržavaju propisanog vremena vršenja dostave u vremenskom periodu od 5:00 sati do 9:00 sati.

Dostavu je potrebno vršiti na  mjestima rezerviranim za isto ili na prometnicama i javnim površinama gdje je parkiranje moguće, a da se pritom ne ugrožava sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Ograničenja se odnose na slijedeće dijelove našeg grada:

  • Područje MO Crikvenica (istok, centar i zapad): Šetalište Vladimira Nazora, Kotorska ulica i spoj uz nogometni stadion do Vinodolske ulice, Ulica Ivana Gundulića, Ulica P. Radića i dio Tomislavove ulice do spoja s Ulicom br. Buchoffer, Ulica br. Buchoffer do spoja s Gajevim šetalištem, Gajevo šetalište.
  • Područje MO Selce: Šetalište E. Antića, Trg palih boraca, Šetalište I. Jeličića.
  • Područje MO Dramalj: Gajevo šetalište.

Grad Crikvenica u narednim će danima svim poslovnim subjektima dostaviti obavijest o obvezama i načinu dostave te ovim putem apeliramo na sve da se pridržavaju obveza radi sigurnosti svih dionika u prometu.

Prometno redarstvo vršit će kontrolu, te ukoliko utvrdi nepoštivanje mjera, poduzimat će odgovarajuće mjere i izdavati obavijest o počinjenom prekršaju.

 

Zajednička suradnja je ključna za uspješno upravljanje prometom i osiguravanje ugodnog boravka za sve naše posjetitelje i građane. Stoga, zahvaljujemo svim poslovnim subjektima na razumijevanju i suradnji.

 

Foto: Pixabay

Skip to content