Obavijest roditeljima, učenicima i studentima!

Sufinanciranje prijevoza učenika srednjoškolaca i studenata u školskoj odnosno akademskoj 2021./2022. 

Od 03.09.(petak) 2021. godine gradske službe Grada Crikvenice počinju sa zaprimanjem dokumentacije za ostvarivanje prava na subvencioniranu putnu kartu učenika i studenata sa područja grada Crikvenice. 

Pravo na sufinancirani prijevoz ostvaruju:

redovni učenici i studenti sa prebivalištem na području grada Crikvenice 

Zahtjev – može se preuzeti na web stranici Grada Crikvenice kao privitak ove obavijesti ili osobno u Gradskoj upravi Grada Crikvenice, Kralja Tomislava 85, soba broj 15, na ulaznoj porti. (u slučaju maloljetnosti, obrazac potpisuje roditelj)

Uz zahtjev, potrebna je                                   

– preslika osobne iskaznice ili potvrda o prebivalištu korisnika (učenika ili studenta);

– potvrda o upisu u obrazovnu ustanovu (školu, fakultet)

Prijave se dostavljaju elektronskim putem, na mail adresu: dubravka.mijalic@crikvenica.hr ili osobnom predajom na gore navedenoj adresi.

Apeliramo na korisnike da dostavu dokumenata vrše elektronskim putem, a izuzetno u opravdanim razlozima mogu se dokumenti osobno predati (u slučaju predaje dokumentacije mailom, obrazac ne treba biti potpisan) uz obvezne  podatke roditelja (ime, prezime, adresa) u slučaju maloljetnosti.

Danom predaje zahtjeva i pripadajućih dokumenata, ostvaruje se pravo na kupnju karte s popustom u poslovnici Autotrans Arriva u Crikvenici (istoga dana u poslijepodnevnim satima, nakon 15:00 h).

Napomena:

  • učenici Osnovnih škola na području grada Crikvenice, potrebnu dokumentaciju za prijevoz rješavaju u tajništvu škole. (za city bus za područje mjesta Crikvenica, kao i prijevoz učenika osnovnih škola Jadranovo -Crikvenica, Dramalj – Crikvenica te Selce – Crikvenica)
  • Učenici Srednje škole dr. Antuna Barca Crikvenica, sa prebivalištem na području grada Crikvenice dokumentaciju za subvencionirani prijevoz mogu riješiti u tajništvu škole ili na gore opisan način, osobnom predajom dokumentacije.

Pravo se može ostvariti tijekom cijele školske godine uz uvjet redovnog upisa i prebivališta na području grada Crikvenice.

PRIVTIAK:

X
Skip to content