Objavljen javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava inovativnim poduzetnicima
Kategorija:
Novosti

Zaklada FIPRO u suradnji s Primorsko-goranskom županijom objavila je poziv poduzetnicima na dostavu zahtjeva za dodjelu financijskih sredstava, a za što je namijenjeno 600 tisuća kuna.

Dio je to projekta „Komercijalizacija inovacija“ koji Zaklada kontinuirano provodi u suradnji s PGŽ i time potiče razvoj inovativnog poduzetništva.

Pojedinom prijavitelju mogu se dodijeliti sredstva u minimalnom iznosu od 50 tisuća kuna te maksimalnom iznosu od 200 tisuća kuna. Sredstva se dodjeljuju za financiranje troškova razvoja i komercijalizacije inovacija; izrade ili nabave potrebne opreme, alata i materijala za izradu inovacije; izrade, ispitivanja, usavršavanja prototipa proizvoda ili postupka pružanja usluge; pripreme za izlazak na tržište, promotivnih aktivnosti te aktivnosti ugovaranja i razvoja distributivno prodajnih kanala; certificiranja ili atestiranja proizvoda ili usluga radi izlaska na tržište te pretraživanja stanja tehnike, pripreme i zaštite intelektualnog vlasništva.

Javni poziv je otvoren do 1. listopada 2022. godine, a objavljen je na službenoj web stranici Zaklade FIPRO i na stranicama Primorsko-goranske županije.

Skip to content