Objavljen natječaj za sufinanciranje projekata/programa udruga

– KULTURA I PODRUČJE ZDRAVSTVA, ODGOJA, OBRAZOVANJA, SOCIJALNE SKRBI I OSTALIH PODRUČJA JAVNIH POTREBA

Grad Crikvenica svake godine sufinancira razne projekte i programe udruga koje djeluju na području grada.

Javni natječaji za predlaganje programa/projekata javnih potreba u kulturi, programa/projekata na području zdravstva, odgoja i obrazovanja, socijalne skrbi i ostalih područja javnih potreba za 2024. godinu objavljeni su dana 29.9.2023. godine (https://www.crikvenica.hr/info-za-udruge/).

Grad Crikvenica na godišnjoj razini izdvoji preko 600.000,00 eura za redovnu djelatnost svih udruga.  Kako bi osnažili kapacitete i poslovanje udruga koje djeluju na području Grada Crikvenica i potakli napredak istih, potrebno je omogućiti udrugama preuzimanje veće uloge i odgovornosti u društvu. Realizacijom programa i projekata kojima se zadovoljavaju javne potrebe lokalne samouprave i njenih građana, udruge djeluju na poboljšanje kvalitete života građana, potiču razvitak Grada Crikvenice, povećavaju broj aktivnosti kojima se građani mogu baviti u svoje slobodno vrijeme, a i obogaćuju ukupnu turističku ponudu Grada.

 Natječaj je objavljen dana 29.9.2023., a podnošenje prijava je zaključno s 30.10.2023. godine.

Svi detalji u vezi prijave odnosno kriteriji koje je važno zadovoljiti, nalaze se na web stranici Grada Crikvenice u rubrici INFO ZA UDRUGE – pojedinačno za svaku od navedenih kategorija, link: https://www.crikvenica.hr/info-za-udruge/2024

Prijave na natječaj zaprimaju se putem aplikacije SOM natječaji koja omogućuje udrugama da se jednostavnije prijavljuju digitalnim putem.

Digitalne prijave ove godine olakšavaju sam postupak prijave i ujedno ispunjavanje potrebnih podataka od strane udruga.

LINK ZA REGISTRACIJU NOVIH KORISNIKA: https://som-natjecaj.eu/authentication/register

LINK ZA PRIJAVU POSTOJEĆIH KORISNIKA: https://som-natjecaj.eu/authentication/login

Natječaj za udruge u sportu i tehničkoj kulturi bit će objavljen sredinom listopada također na mrežnim stranicama Grada Crikvenice.

 

Skip to content