Održan nogometni turnir Crikvenica Cup 2022
Kategorija:
Novosti

U Crikvenici te na području cijele Crikveničko-Vinodolske rivijere proteklog je vikenda održan tradicionalni 9. Međunarodni dječji nogometni turnir CRIKVENICA CUP 2022.

Na turniru je ove godine sudjelovalo ukupno 233 nogometnih ekipa sa preko 3500 djece natjecatelja i oko 1000 pratitelja (trenera, stručnog osoblja i roditelja).

Sudjelovale su ekipe iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Italije, Austrije, Njemačke i Slovačke koje su sve redom pokazale fair play, i zahvaljujući tome, turnir je protekao u izrazito sportskom raspoloženju.

Na samoj završnici turnira i proglašenju pobjednika te podjeli nagrada nazočili su izaslanik župana Primorsko-goranske županije g. Mario Kružić, gradonačelnik grada Crikvenice g. Damir Rukavina, direktorica marketinga i prodaje Jadran d.d. gđica Lucija Jukić te predstavnik Eko -Murvice g. Lovorko Gržac. „Zadovoljstvo mi je sudjelovati na završnoj svečanosti ovog već tradicionalnog turnira koji ima međunarodni karakter. Mi zaista imamo sve mogućnosti kao i smještajne i infrastrukturne kapacitete za održavanje ovakvog tipa natjecanja i drago mi je što je to prepoznato. Grad Crikvenica će se uvijek rado odazvati i pružiti podršku sportskim turnirima i natjecanjima.“ – istaknuo je gradonačelnik Rukavina.

Skip to content