Osvrt na prvi adventski vikend
Kategorija:
Novosti

Božićna bajka uz more službeno je započela u subotu, 2. prosinca u Crikvenici.

Uvod u ovogodišnju crikveničku adventsku priču bila je zanimljiva i kreativna radionica adventskog vijenca, održana u bajkovitom prostoru Memorijalnog ateljea Zvonka Cara. Polaznici radionice su osim svojih jedinstvenih vijenaca, sa sobom kući ponijeli i nova poznanstva i jedno lijepo iskustvo.

Nestrpljivi klizači dočekali su napokon otvaranje klizališta Ledena morska bajka koje će slijedećih mjesec dana biti glavna atrakcija samoga centra Crikvenice.

Vrijeme nas nažalost nije mazilo ni ovoga puta, te smo morali otkazati zabavno-glazbeni dio programa predviđen za subotu navečer, nadajući se da će nedjelja donijeti povoljnije vremenske prilike.

Bura je srećom, učinila svoje i sunčana, doduše, prohladna nedjelja bila je u znaku Dječjeg adventskog maratona. Više od 350 djece trčalo je Crikvenicom i sudjelovalo u humanitarnom maratonu za djecu s poteškoćama i pokazalo koliko su dječja srca velika. Osim jasličaraca, trčali su i vrtićarci te osnovnoškolska djeca od 1. do 8. razreda.

Oni pak željni igre i stvaranja, sudjelovali su u radionici za djecu pod nazivom Šumska priča, koja se održala u Adventskom parku.

Dobrog raspoloženja nije nedostajalo ni navečer. Za to su se pobrinuli dečki iz Xpanic i Crescendo, uz koje je okupljena publika u Preradovićevoj zapjevala i zaplesala.

Prvi vikend crikveničkog Adventa slatki je uvod u brojna događanja i aktivnosti koja nas očekuju! Posjetite nas, doživite crikvenički Advent i postanite i vi dijelom božićne bajke uz more!

Cjelokupni program ovogodišnjega Adventa možete pronaći na  https://www.adventcrikvenica.hr/

Skip to content